Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че  ви предоставяме услугите си по възможно най-добрия начин на този уебсайт. За да научите повече за "бисквитките" и как обработваме личните данни, посетете нашия център за поверителност.

1.Описанието и снимките на продукта, които сте предоставили в сайта отговарят ли реално на това, което ще получа?Всички снимки и цялата информация са внимателно подготвени и подбрани с цел Клиента да има възможност да добие максимално ясна и точна представа за дадения продукт. Ние гарантираме, че снимките и информацията отговарят 100% на това, което ще получите. В голяма част от случаите нашите клиенти твърдят, че когато получат продукта на живо, той изглежда дори по-добре отколкото на снимките.

2.За колко време се извършва доставката и всички продукти ли са налични?

Всички доставки се извършват за 1-3 работни дни, без значение от коя точка на България е поръчката. Всички продукти, които са изложени в сайта са в наличност!

3. Колко ще струва доставката?

Цената на доставката до офис на Еконт е около 5 лв, а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 2-3 лв. според зависи от сумата на наложения платеж.

Ако се наложи връщане на пратката след извършен тест и преглед, или в 14 дневният срок за връщане, разходите са за сметка на клиента!

4. Ако продукта не ми става ще мога ли да го върна или заменя с друг?

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас на тел.0876231510

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това.